لوگو

تولیدی سینی نشا نبی‌زاده

مقدمه

صیفی‌جات یکی از گروه‌های مهم محصولات کشاورزی هستند که سهم بزرگی از سبد غذایی خانواده‌ها را تشکیل می‌دهند...

۱. تفاوت صیفی‌جات و سبزیجات از دید علمی

از دید علمی، صیفی‌جات نوعی میوه گیاهی هستند...

ویژگی‌های صیفی‌جات:

ویژگی‌های سبزیجات:

۲. اهمیت صیفی‌جات در تغذیه

صیفی‌جات بخش جدایی‌ناپذیر از رژیم غذایی متعادل هستند...

۳. مثال‌هایی از صیفی‌جات معروف و خواص آنها

۴. آفات و بیماری‌های رایج صیفی‌جات

۵. مراحل کاشت صیفی‌جات

مرحله آماده‌سازی بذر:

  1. خیساندن بذرها ۲۴ ساعت قبل کاشت
  2. خشک‌کردن سطحی
  3. پرهیز از نگهداری طولانی در آب

مرحله کاشت در سینی نشا:

  1. ریختن خاک سبک یا کوکوپیت+پرلیت
  2. قرار دادن ۲ تا ۳ بذر
  3. پوشاندن با نیم‌سانتی‌متر خاک
  4. مرطوب نگه‌داشتن محیط

۶. نکات تکمیلی در کاشت

۷. فصل مناسب کشت

۸. بازار و اقتصاد صیفی‌جات

صیفی‌جات علاوه بر مصرف داخلی، صادرات بالایی دارند...

ثبت نظر شما

امیر: مقاله بسیار کامل و مفید بود.